Ravintolaturvallisuus - Pirkanmaa, Tampere

Ravintolavalvonta on lakisääteistä ja oikein toteutettuna lisää sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

Tarjoamme ravintolaturvallisuuden palveluita ravintoloihin ja yökerhoihin useamman vuoden kokemuksella. Meillä yhdistyvät pienen yrityksen ketteryys ja kasvollisuus, sekä isomman toimijan toimitusvarmuus. Kohtaamme asiakkaamme yksilöllisesti, käsittelemme palautteet ja kehitämme toimintaa ravintolan lähtökohdista. Iso tapahtuma volyymi ja alihankintayksikkömme takaa riittävän toimitusvarmuuden myös kiire- ja sairaskausilla.

Toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaito, asiakaspalvelu ja vaivattomuus. Meille tärkeintä on ravintolan toimivuuden ja viihtyvyyden kokonaisuus, ja turvallisuuden järjestäminen tulisi olla ravintoloitsijalle vaivatonta. Mikäli haluat päivittää ravintolasi turvapalveluiden ilmeen tai etsit apua kiirekausille, ota yhteyttä!

Olemme työskennelleet Hämeenkadun ytimessä useissa ravintoloissa ja yökerhoissa vuodesta 2012 alkaen. Vahvuutenamme ovat erityisesti pubit, mutta vuosien aikana hoidossamme on ollut myös muutaman yökerhon kokonaisvaltainen järjestyksenvalvonta ja narikkatoiminta.

Ota yhteyttä