Turvallisuuskoulutusten avulla vaaratilanteiden kohtaaminen on helpompaa - Pirkanmaa, Tampere

Millainen turvallisuuskoulutuksen tarve teillä on?

Turvallisuuskoulutus on pakollista mm järjestyksenvalvojalle ja vartijoille. Ennaltaehkäisevästä uhkatilannekoulutuksesta on hyötyä myös monille muille asiakaspalvelutyötä tekeville: esimerkiksi myyjälle, ravintolahenkilökunnalle, hoitohenkilökunnalle, kampaajalle, autonkuljettajalle ja lehdenjakajalle. Uhkatilannekoulutuksen avulla työntekijä oppii ehkäisemään ja kohtaamaan väkivaltaisia tilanteita ja se antaa työkaluja selvitä uhkaavista tilanteesta mahdollisimman pienin vahingoin.

Työpaikan turvallisuutta edistää myös palo- ja pelastusturvallisuuteen liittyvät koulutukset ja harjoitukset. Henkilöstön vaihtuessa voi työntekijöille olla epäselvää toimenpiteet vaaratilanteissa. Sammutusturvallisuuteen sekä poistumisturvallisuuteen liittyvät tekijät on aika ajoin syytä kerrata ja harjoitella koko henkilöstön voimin.

Lakisääteisten järjestyksenvalvojien koulutusten lisäksi teemme erilaisille yrityksille ja kiinteistöille räätälöityjä turvallisuuskoulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Onko yrityksenne turvallinen toimintaympäristö ja työntekijöiden turvallisuus huomioitu ja harjoiteltu? Uhkaavat tilanteet tulevat yllättäen ja niiden kohtaamista on syytä ennakoida. Ota yhteyttä meihin ja räätälöidään juuri teidän tarpeeseenne soveltuvat koulutukset.